Voor uw medewerkers

Een blijk van waardering geven aan uw medewerkers of vrijwilligers? Op zoek naar een origineel cadeau of bedankje? Geef dan OASE een jaar lang cadeau! 

Voor €75,- genieten uw medewerkers of vrijwilligers een jaar lang onbeperkt van al het aanbod op OASE van Kennis.

Bestel nu

Pensioen tip

Op zoek naar een mooi cadeau voor een medewerker die met pensioen gaat?
Met pensioen gaan is voor veel mensen een mooie, maar ook spannende stap. Een abonnement op OASE is het perfecte cadeau om de medewerker te stimuleren een leven lang te leren en zich voor te bereiden op het naderende pensioen.

Neem contact op
OASE als kado

Cadeautip 

Een grote doos met wijn en keukenaccessoires is toch verleden tijd? Op zoek naar een origineel cadeau? Leg in december een jaar lang cognitieve uitdaging onder de kerstboom!

Meer informatie over een jaarabonnement op OASE voor in uw kerstpakket of als (relatie)geschenk? Benieuwd naar alle mogelijkheden? Wij denken graag met u mee! 

Neem contact op

“De colleges en cursussen geven me nieuwe onderwerpen om te verdiepen en te genieten. Ze leren me kijken naar dingen waaraan ik normaal wellicht achteloos voorbij zou lopen.” 

Chris / 69 jaar

“Nieuwsgierigheid en leergierigheid houden niet op bij je pensioen”.

Tara / 68 jaar

“Ik ben nog steeds geïnteresseerd in nieuwe dingen en doe via OASE gemakkelijk kennis op. Er is voor iedereen wel een interessant onderwerp te vinden.”

Dirk / 78 jaar