Lidmaatschap OASE

Sluit u aan bij OASE en word lid! Als lid heeft u een persoonlijk account en een gepersonaliseerd profiel op OASE. U kunt modules opslaan en later terugkomen en ziet meteen welke nieuwe content is toegevoegd. Maandelijks wordt het aanbod op OASE uitgebreid. Ook ontvangt u als lid een update in uw mail waarin nieuwe modules worden toegelicht, mooie verhalen worden gedeeld en handige tips worden gegeven.
U kunt de content op OASE alleen volgen, maar natuurlijk ook met anderen. Onze leermodules zijn geschikt om samen te kijken: u zult zien dat er genoeg na te bespreken valt!

Aanmelden

Hoe werkt het?

Stappen voor aanmelding

 

Stap 1

Meld u aan via deze website

Stap 2

U komt op de pagina van onze partner Skilltown. Klik op ‘bestellen’. 

Stap 3

Vul uw betaalgegevens in en betaal met de gewenste betaalmethode.

Stap 4

U ontvangt een mail met uw persoonlijke inloggegevens. Ga naar de website waar u zich nu op bevindt, klik op ingloggen en vul uw inloggegevens in.

“Nieuwsgierigheid en leergierigheid houden niet op bij je pensioen”.

Tara / 68 jaar

“De colleges en cursussen geven me nieuwe onderwerpen om te verdiepen en te genieten. Ze leren me kijken naar dingen waaraan ik normaal wellicht achteloos voorbij zou lopen.”

Chris / 69 jaar

“Ik ben nog steeds geïnteresseerd in nieuwe dingen en doe via OASE gemakkelijk kennis op. Er is voor iedereen wel een interessant onderwerp te vinden.”

Dirk / 72 jaar

“Ik vind het een mooie en overzichtelijke leeromgeving, met een mooi aanbod aan verschillende cursussen en onderwerpen”

Ans / 64 jaar

Uw lidmaatschap opzeggen

U kunt uw lidmaatschap maandelijks opzeggen. U kunt dat heel eenvoudig zelf regelen. Hoe u dat doet, staat uitgelegd onder de veelgestelde vragen.

Heeft u een vraag over uw lidmaatschap? Of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. 

Neem contact op